ONZE MERKEN
New Holland is de merknaam van diverse landbouwmachines geproduceerd door CNH Industrial. Het gamma bestaat uit tractoren, oogstmachines, balenpersen, zelfrijdende spuitmachines, hooimachines, landbouwzaaimachines en andere mobiele uitrustingen. New Holland machine compagny werd gesticht in 1895 in New Holland in de Amerikaanse staat Pennsylvania. Het bedrijf kende een rijke geschiedenis van overnames en fusies. Momenteel is het merk aanwezig in 170 landen.
Cressoni heeft, dankzij zijn tien jaar ervaring in de productie van opvouwbare graanplatforms, onlangs het CRX- model ontwikkeld, dat bestaat uit een volledig nieuw type vouwsysteem. Het CRX- platform is speciaal ontwikkeld om de beste prestaties te verkrijgen tijdens de oogst en het transport.
OLIMAC DRAGO - EXCLUSIEVE VOORDELEN Totaal oogsten zonder verlies van pitten en oren. De operator hoeft niets bij te stellen. Meer productiviteit en meer winst. verder DE ENIGE DIE IS UITGERUST MET EEN DUBBELE STEELHAKSELAAR EXCLUSIEVE VOORDELEN Het hakselen is veel fijner in vergelijking met alle andere steelhakselaars. Product op de grond wordt veel sneller afgebroken. vervolg VERGELIJKING MET ANDERE MAÏSKOPPEN NORMALE MAÏSKOPPEN confronto-drago-gt-altre-test-mais-andere-maïskoppen-vergelijking-vergelijking-con-otros-cabezales-de-maíz
Ascenso is een off-highway bandenmerk Ascenso is eigendom van de Mahansaria Tyres Private Limited (MTPL). De onderneming zal zich richten op drie belangrijke wereldwijde segmenten: Landbouw, Industrie & Bouw en Grondverzetmachines.
Hoogwaardige wikkeloplossingen voor vierkante balen De GÖWEIL vierkantebalenwikkelaars zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zowel stationair aangedreven als ook als aanhangermachine en wikkelen naast vierkante balen ook ronde balen. De duurzame machines verpakken de voerrantsoenen tot ondoorlaatbare, hoogwaardige rantsoenen. Voorwaarde voor het gelijkmatig wikkelen is een brede, doorlopende transportband. Met de rondebalenwikkelaars wordt het kuilvoer snel, netjes en absoluut luchtdicht verpakt.
Het 460plus StalkBuster-voorzetstuk, dat uit vier even grote invoertrommels en twee transporttrommels bestaat, onderscheidt zich door het robuuste en praktische ontwerp. De maïsstoppel wordt volledig open geslagen met behulp van de StalkBuster klepels. Met een werkbreedte van 6,00 m is het de ideale aanvulling op het Kemper-assortiment.
Rapide 10 serie - Dubbeldoelwagen ‘De perfecte allrounder voor de moderne veehouder’ In 1986 bracht Schuitemaker 's werelds eerste dubbeldoelwagen op de markt. Vanaf dat moment hoefden veehouders en loonwerkers zowel bij de maïs- als grasoogst nog maar één wagen te gebruiken. Het hele seizoen inzetbaar met slechts één slimme investering. De Rapide heeft dankzij het unieke concept met de Schuitemaker Trailing pickup een compacte bouw en maximale bodemvrijheid. De Rapide 10 serie is ook uit te voeren met een dwarsafvoerband, wat deze wagen uitermate geschikt maakt voor stalvoeren.
Bekijk hier onze brand movie! Maximale prestaties op de momenten die er toe doen met de machines van Schuitemaker en Veenhuis. Samen garanderen we meesterschap, vandaag én morgen!