ONZE MERKEN
New Holland is de merknaam van diverse landbouwmachines geproduceerd door CNH Industrial. Het gamma bestaat uit tractoren, oogstmachines, balenpersen, zelfrijdende spuitmachines, hooimachines, landbouwzaaimachines en andere mobiele uitrustingen. New Holland machine compagny werd gesticht in 1895 in New Holland in de Amerikaanse staat Pennsylvania. Het bedrijf kende een rijke geschiedenis van overnames en fusies. Momenteel is het merk aanwezig in 170 landen.
Cressoni heeft, dankzij zijn tien jaar ervaring in de productie van opvouwbare graanplatforms, onlangs het CRX- model ontwikkeld, dat bestaat uit een volledig nieuw type vouwsysteem. Het CRX- platform is speciaal ontwikkeld om de beste prestaties te verkrijgen tijdens de oogst en het transport.
OLIMAC DRAGO - EXCLUSIEVE VOORDELEN Totaal oogsten zonder verlies van pitten en oren. De operator hoeft niets bij te stellen. Meer productiviteit en meer winst. verder DE ENIGE DIE IS UITGERUST MET EEN DUBBELE STEELHAKSELAAR EXCLUSIEVE VOORDELEN Het hakselen is veel fijner in vergelijking met alle andere steelhakselaars. Product op de grond wordt veel sneller afgebroken. vervolg VERGELIJKING MET ANDERE MAÏSKOPPEN NORMALE MAÏSKOPPEN confronto-drago-gt-altre-test-mais-andere-maïskoppen-vergelijking-vergelijking-con-otros-cabezales-de-maíz
Ascenso is een off-highway bandenmerk Ascenso is eigendom van de Mahansaria Tyres Private Limited (MTPL). De onderneming zal zich richten op drie belangrijke wereldwijde segmenten: Landbouw, Industrie & Bouw en Grondverzetmachines.