NINO-TRAC :: Landbouwmachines :: Industrie :: Verhuur :: Tuin :: Wegenwerken :: Tweedehands
Vreckom 7, 9400 Ninove
TEL: 054/32.96.07 Paul: 0475/80.32.94 Jan: 0474/06.71.56

info@ninotrac.be

Nino-Trac is hoofdverdeler van het gehele New Holland-gamma.

Het ligt zeker niet in onze bedoeling de allesomvattende site van New Holland eens dunnetjes over te doen. Daarvoor zijn zij dan ook veel beter geplaatst. Via onderstaande linken kan u rechtstreeks naar het desbetreffende onderdeel op de New Holland website.

Wij willen u er gewoon op wijzen dat alle producten die u aantreft op de New Holland site u door ons kunnen aangeboden worden.

Het spreekt voor zich dat wij in onze hoedanigheid van hoofdverdeler u steeds van interessante voorwaarden kunnen laten genieten.

Neem vrijblijvend contact met ons op indien uw interesse gewekt werd door een product uit het New Holland gamma, wij maken u graag een offerte voor de nieuwe machine en eventueel een overname.

Directe link naar NH Landbouw | Directe link naar NH Industrieel


Redactionele auteursvermelding:  / Shutterstock.com

 

 

Nino-Trac als hoofdverdeler

Om deze positie te bereiken kon het dan ook de nodige referenties voorleggen.

Gestart als een eenmanszaak in 1970 onder leiding van vader De Smet is het bedrijf uitgegroeid naar een begrip in de sector van de landbouwmachines mede dankzij de inbreng van zijn kinderen die van jongsafaan in de zaak werden betrokken.

Vandaag de dag wordt het bedrijf gerund door Paul, die de administratieve taken en de verkoop voor zich neemt, gesteund door een kwalitatief hoogstaand service team. Samen vormen zij een team van mensen die weten wat u van hen verlangt. Hun vakkennis, gecombineerd met het topmerk New Holland geeft u de ijzersterke garantie van een gedegen aankoop.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe machines

U kan zich hier inschrijven op onze nieuwsbrief.